מעבר למוצקים - איך ( ומתי ) עושים את זה נכון?


מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

הרצאה המיועדת להורים לתינוקות מגיל 4-7 חודשים ובה כל התשובות למעבר בריא לאכילת מוצקים. מרצה: עדי רסולי, תזונאית קלינית (BSc) לתינוקות, מייסדת *המתכוניה*


  • תאריך: 12/01/2021 09:00 PM
  • מקום: אירוע מקוון

תיאור

מעבר לאוכל מוצק לתינוקות מעלה המון שאלות אצל ההורים על איך עושים את זה נכון:

  • איך יודעים מתי התינוק בשל לאכילת מוצקים?
  • איך עושים מעבר נכון בלי תסכול או חשש?
  • באיזה גיל נכון להתחיל?
  • במה מתחילים ולמה?
  • איך מכינים תכלס את הארוחה?
  • כיצד מבססים ארוחת מוצקים?
  • מתי משלבים מים לתינוק?
  • מה הוא הרכב המנה המומלץ?

סירוב למעבר למוצקים,שלא תכירו..אבל אולי בכל זאת, למה זה קורה ואיך מגיבים?

על כל השאלות האלו ויותר, תענה עדי רסולי - תזונאית קלינית (BSc) לתינוקות, מייסדת *המתכוניה*  בהרצאה טעימה ומזינה במיוחד. 

תתארגנו על דף ועט, זמן לעצמכם ובואו לצפות בהרצאה דרך ה ZOOM אצלכם בסלון בתאריך 12.1.20 בשעה 21:00 - ההרצאה תוקלט ותהיה זמינה לצפייה כשבוע לאחר מכן.


בתאבון!